2          Ця одвічна мудрість актуальна й донині. Саме нею керуються у агропромисловому комплексі «Докучаєвські чорноземи», ба, навіть більше – роблять все можливе для того, щоби пайовики товариства мали якомога більшу вигоду від партнерства з агрокомплексом. До спектру послуг, якими користуються пайовики сільськогосподарського підприємства, входить і безкоштовний обробіток землі, і можливість наперед отримувати плату за користування землею у вигляді різноманітної власної продукції комплексу, і право скористатися транспортними та багатьма іншими послугами, які щоденно надає товариство своїм пайовикам. У селах, де господарюють «Чорноземи», ті, хто з ними співпрацює вже п’ятнадцять років, впевнені в орендареві, і у різних життєвих ситуаціях можуть сподіватися на підтримку та допомогу.


    Незважаючи  на цьогорічні аномальні погодні умови навесні, нині у «Чорноземівському» саду розкошують яблука зимових сортів. Точніше, саме збиранням останніх займаються наразі меткі працівники масштабного саду. Директор родзинки агрокомплексу , тобто «Садів Карлівщини», Володимир Слєпцов сьогодні згадує про весняний період уже з неабияким полегшенням, адже тоді, каже Володимир Анатолійович, протягом двох тижнів, саме у період вегетації, на білосніжно-рожевий цвіт падав такий же білий сніг, що просто не могло не бентежити агрономічну службу комплексу. Сьогодні ж, коли розпочато так звані фруктові жнива, керівник «Садів Карлівщини» гордо розповідає про досягнення, на шляху до яких було чимало природних перепон:

-        Цей титанічний труд, яким щодня займаються працівники нашого саду, він дав ось які розкішні плоди у прямому значенні цього слова! На сьогодні ми маємо дуже достойні показники і дійсно гордимося цим, бо ж, як відомо, цьогорічна весна випробовувала нас своїми примхами, як могла, але ми вистояли і нині збираємо чудовий урожай. Взагалі сезон  - 2017  можна цілковито назвати успішним. Адже порадували нас цьогоріч і кісточкові, виноград, розкішні груші, полуниця тощо. Якщо ж говорити про яблука, то більше 80 тонн уже зібрано і реалізовано безпосередньо з саду. Ціна на наш екологічно чистий і натуральний продукт у кілька разів нижча, ніж у супермаркетах.

   Отож, запрошую придбати нашу натуральну  продукцію! Повірте, ви не пошкодуєте!      

1

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #eef11045 #140114113820